Activitats

MTL
Monitor/Monitora d'activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil.
Al juliol pots realitzar la part teòrica d'aquest curs certificat per l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ).
dilluns, 25 de maig de 2020
 La delegació de Joventut   
 amb la col·laboració de


escut del centreEt proposem participar en el curs de Monitor/a d'activitats de temps lliure infantil i juvenil. Un curs pensat especialment per als i les joves desocupats/as que volen formar-se i poder exercir les funcions de monitor/a en campaments, escoles d'estiu, activitats extra escolars, itineraris en la naturalesa i a la ciutat, tallers en fires... i moltes altres activitats de temps lliure i educació no formal.

El curs es realitzarà en l'*Espai i serà impartit per l'Escola d'Animació Juvenil ABAST, homologada per l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ).


ATENCIÓ: EL CURS ES PROPOSA EN MANERA PRESENCIALEXCEPTE EN EL CAS QUE LES AUTORITATS COMPETENTS DETERMINEN EL CONTRARI A causa de la COVID-19 LLAVORS LA FORMACIÓ PASSARIA A SER TELEMÀTICA, consistint llavors en l'accés a una sèrie de vídeos tutorials, lliurament de treballs i reunions per ZOOM. També en aquest cas es realitzarien 30 hores presencials que exigeix l'IVAJ, en el moment que la situació ho permetera

Per tant si t'apuntes al curs, estàs acceptant tals condicions.

Preu: 84.50 euros.
Sol·licita plaça a partir del 29 de maig a les 10 h

PLACES ESGOTADES!


EN CAS DE REALITZACIÓ PRESENCIAL DE LA FORMACIÓ 

  • Inici: 1 de juliol.
  • Fi: 29 de juliol. 
  • Horari:  de dilluns a divendres de 9 h a 14 h.
EN CAS DE FORMACIÓ NO PRESENCIAL DE LA FORMACIÓ 
  • Període de realització entre els mesos de juliol i agost. 
  • Seria necessari realitzar 30 hores presencials de formació, en el moment en la qual es tinguera el vistiplau de l'autoritats. Aquestes hores es realitzarien divendres de 16.15 a 20.15h i dissabtes de 9.30 a 13.30h. Informació bàsica que has de conéixer:

Prioritat d'accés (complir simultàniament tots els requisits). 
  • Tindre mínim 17 anys abans del 31 de desembre de 2020. No superar els 30 anys.
  • Empadronament a Torrent. CIJ Torrent podrà comprovarà les dades referides a l'empadronament.  
  • Aturat/a i inscrit/a en LABORA ( SERVEF) com a demandant d'ocupació.  S'ha d'aportar DARDE o CERTIFICAT D'ESTAR EN SITUACIÓ DE DESOCUPACIÓ; pots obtindre'ls per la Web del SERVEF o els caixers Autoservef, trobaràs un en l'oficina d'Idea't  C/ València 42.
  • Es requereix una formació mínima (Graduat en Educació Secundària o trobar-se en un programa formatiu dirigit a aconseguir aquests coneixements).

En cas de no complir aquests requisits es passarà a una llista d'espera, que s'obrirà una setmana abans de l'inici del curs corresponent.

El curs en modalitat presencial, s'impartirà a les aules de CIJ Torrent- L'Espai, Edifici Metre 2a planta.
No s'impartiran classes en festius. 
Suposa un total de 150 hores teòriques i es complementa amb altres 160 hores de pràctiques com a monitor en una activitat d'oci infantil-juvenil.
Es requereix assistència mínima de 85% sobre les 150 hores teoricopràctiques que dura el curs.

Pagament
Quan des de CIJ Torrent et comuniquem per correu electrònic que la teua sol·licitud ha sigut admesa, hauràs de posar-te en contacte perquè t'expliquem forma i termini de pagament. Si el pagament no es realitza en el termini parlat entendrem que no t'interessa participar i donarem de baixa la teua sol·licitud. 

Devolucions
En cas de causar baixa,  la devolució dependrà de si es cobreix la plaça per un altre/a interessat/a.
No es realitzen devolucions iniciada l'activitat. 
Les activitats que no tinguen un mínim de participants podran ser cancel·lades, avisant d'això a les persones inscrites i realitzant la devolució de l'import en els termes que s'indique.
Per a tramitar les devolucions bé per baixa del participant bé per cancel·lació per part de CIJ Torrent  és necessari presentar el rebut de pagament. Conserva-ho.