Activitats

comedor escolar
Curs de Recursos per a l'educador/a de menjador escolar
Formació bàsica per a la dinamització d'activitats de temps lliure en centres educatius.
divendres, 13 de juliol de 2018
Amb aquesta formació aprendràs nous recursos d'animació específics per a dinamitzar l'horaris de menjador escolar. Alguns dels aspectes importants que aprendràs serà planificar i programar l'activitat diària, recursos necessaris per a abordar trastorns relacionats amb l'alimentació, activitats soci educatives per a aqueix moment, la importància de l'ambientació, nocions sobre alimentació equilibrada, hàbits d'higiene, entre altres temes d'interés.

Certificat per l'Escola d'Animadors/as Juvenils EOAJ- ABAST, homologada per l'IVAJ. Generalitat Valenciana.

Sol·licitud de plaça a partir del dilluns 10 de juny a les 9.30h
acudint a CIJ Torrent amb el teu DNI o entrant en l'enllaç que trobaràs en el torn del teu interés.Dos torns: TORN B
Horari: 10.30 h a 13.30 h.
Dates: 5 sessions seguides: 26,27,28,29 i 30 d'agost. 
Preu: 13 euros.
Durada: 15 hores. 

Pots consultar llistas d'espera amb el CIJ

Informació que has de conéixer. 

Requisits 
Tenen prioritat joves de 18 a 30 anys empadronats a Torrent. CIJ Torrent podrà comprovar les dades referides a l'empadronament. 
En cas de quedar vacants, s'atendran sol·licituds de persones que no compleixen requisits. 

Pagament
Quan des de CIJ Torrent et comuniquem per correu electrònic que la teua sol·licitud ha sigut admesa, hauràs de posar-te en contacte perquè t'expliquem forma i termini de pagament. Si el pagament no es realitza en el termini parlat entendrem que no t'interessa participar i donarem de baixa la teua sol·licitud. 

Devolucions
En cas de causar baixa 4 dies abans del taller, la devolució dependrà de si es cobreix la plaça per un altre/a interessat/a.
No es realitzen devolucions iniciat el taller.
Els tallers que no tinguen un mínim de participants podran ser cancel·lats, avisant d'això a les persones inscrites i realitzant la devolució de l'import en els termes que s'indique.
Per a tramitar les devolucions bé per baixa del participant bé per cancel·lació per part de CIJ Torrent és necessari presentar el rebut de pagament.