Activitats

Taller Introducción al dibujo digital
Taller Introducció al dibuix digital
Controla les nocions bàsiques per a dissenyar les teues pròpies creacions.
dilluns, 25 de març de 2019

Tens Tablet i t'atreveixes amb el dibuix digital? Aprén a manejar un programa de creació i edició digital lliure que podràs usar després a casa per a dibuixar còmic o l'estil artístic que més t'agrade.


PREGUNTA EN CIJ TORRENT PER LES PLACES ENCARA DISPONIBLESDuració: 8 hores. 
Horari:   10.30 h a 12.30 h.
Dates:  dissabtes 8,15,22 i 29 de juny.
Preu: 3.90 euros


Informació que has de conéixer. 

Requisits 
Tenen prioritat joves de 16 a 30 anys empadronats a Torrent. CIJ Torrent podrà comprovar les dades referides a l'empadronament. 
En cas de quedar vacants, s'atendran sol·licituds de persones que no compleixen requisits. 

Pagament
Quan des de CIJ Torrent et comuniquem per correu electrònic que la teua sol·licitud ha sigut admesa, hauràs de posar-te en contacte perquè t'expliquem forma i termini de pagament. Si el pagament no es realitza en el termini parlat entendrem que no t'interessa participar i donarem de baixa la teua sol·licitud. 

Devolucions
En cas de causar baixa 4 dies abans del taller, la devolució dependrà de si es cobreix la plaça per un altre/a interessat/a.
No es realitzen devolucions iniciat el taller.
Els tallers que no tinguen un mínim de participants podran ser cancel·lats, avisant d'això a les persones inscrites i realitzant la devolució de l'import en els termes que s'indique.
Per a tramitar les devolucions bé per baixa del participant bé per cancel·lació per part de CIJ Torrent és necessari presentar el rebut de pagament.