Activitats

Signos
Llengua de signes. Practica els teus coneixements.
Si no vols perdre els teus coneixements , apunta't.
divendres, 19 de juliol de 2019
Si tens certificat un nivell A1 de llengua de signes i vols continuar practicant els teus coneixements i no perdre'ls, sol·licita plaça en aquest curs en el qual conversaràs amb altres persones amb el teu mateix nivell acompanyats i dirigits per un professional. 

Sol·licitud de plaça a partir del dilluns 19 d´agost a les 10h
acudint a CIJ Torrent amb el teu DNI o entrant en l'enllaç que trobaràs a continuació.Torn de vesprades 
Durada: 22 hores
Data i horaris: dilluns compresos entre l'7 d'octubre i el 16 de desembre
                      de 18 a 20h
Preu: 19.50 euros

Sol·licita plaça ací


Informació que has de conéixer. 

Requisits 
Tenen prioritat joves de 18 a 30 anys empadronats a Torrent. CIJ Torrent podrà comprovar les dades referides a l'empadronament. 
En cas de quedar vacants, s'atendran sol·licituds de persones que no compleixen requisits. 

Pagament
Quan des de CIJ Torrent et comuniquem per correu electrònic que la teua sol·licitud ha sigut admesa, hauràs de posar-te en contacte perquè t'expliquem forma i termini de pagament. Si el pagament no es realitza en el termini parlat entendrem que no t'interessa participar i donarem de baixa la teua sol·licitud. 

Devolucions
En cas de causar baixa 4 dies abans del taller, la devolució dependrà de si es cobreix la plaça per un altre/a interessat/a.
No es realitzen devolucions iniciat el taller.
Els tallers que no tinguen un mínim de participants podran ser cancel·lats, avisant d'això a les persones inscrites i realitzant la devolució de l'import en els termes que s'indique.
Per a tramitar les devolucions bé per baixa del participant bé per cancel·lació per part de CIJ Torrent és necessari presentar el rebut de pagament.