Activitats

Halloween
Caracterització i maquillatge especial Halloween per a xics i xiques de 12 a 16 anys.
Aprén a crear personatges terrorífics i sorpréna les teues amigues o amics en festes.
divendres, 30 d'agost de 2019
Si eres de les persones que comença a pensar en la disfressa de la nit del 31 d'octubre, quatre mesos abans, i tens interés a conéixer diferents tècniques de maquillar, no pots deixar passar l'oportunitat d'aprendre un tipus de maquillatge que farà que et confonguen amb els misteriosos éssers fantàstics de la nit.

L'alumnat haurà d'aportar bata o roba que es puga tacar i assecador.


Sol·licitud de plaça a partir del 2 de setembre a les 10 hores
acudint a CIJ Torrent amb el teu DNI o punxant ací 


Dates. sábados, 19 y 26 de octubre
Horari: 10.15h a 12.45h 
Preu: 3.50 euros


Informació que has de conéixer. 

Requisits 
Tenen prioritat joves de 12 a 16 anys empadronats a Torrent. CIJ Torrent podrà comprovar les dades referides a l'empadronament. 
En cas de quedar vacants, s'atendran sol·licituds de persones que no compleixen requisits. 

Pagament
Quan des de CIJ Torrent et comuniquem per correu electrònic que la teua sol·licitud ha sigut admesa, hauràs de posar-te en contacte perquè t'expliquem forma i termini de pagament. Si el pagament no es realitza en el termini parlat entendrem que no t'interessa participar i donarem de baixa la teua sol·licitud. 

Devolucions
En cas de causar baixa 4 dies abans del taller, la devolució dependrà de si es cobreix la plaça per un altre/a interessat/a.
No es realitzen devolucions iniciat el taller.
Els tallers que no tinguen un mínim de participants podran ser cancel·lats, avisant d'això a les persones inscrites i realitzant la devolució de l'import en els termes que s'indique.
Per a tramitar les devolucions bé per baixa del participant bé per cancel·lació per part de CIJ Torrent és necessari presentar el rebut de pagament.