Activitats

C2  T
Curs intensiu de valencià nivell C2
Repassa el contingut de la prova de la JQCV del 26 d'octubre.
dimarts, 22 d'abril de 2008

Si t'estàs preparat la prova convocada per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV) i vols fer un últim repàs al contingut d'examen acompanyat de professorat expert, sol·licita plaça en aquest curs intensiu. Perfecciona els teus coneixements durant les 21 hores que dura aquesta activitat. 
Sol·licitud de plaça a partir del dimecres 17 de juliol a les 10h
acudint a CIJ Torrent amb el teu DNI o entrant en l'enllaç que trobaràs en el torn del teu interés.Tria el torn que millor s'adapta als teus horaris: 

TORN DE MATINS
Dates: del 13 de setembre al 25 d´octubre (només divendres)
Horari:10.45 a 13.45h
Preu:18.20 euros

Sol·licita plaça ací


TORN DE VESPRADES
Dates: del 9 de setembre al 21 d´octubre (només dilluns)
Horari:dilluns de 17 a 20h
Preu:18.20 euros

Sol·licita plaça acíInformació que has de conéixer. 

Requisits 
Tenen prioritat joves de 16 a 30 anys empadronats a Torrent. CIJ Torrent podrà comprovar les dades referides a l'empadronament. 
En cas de quedar vacants, s'atendran sol·licituds de persones que no compleixen requisits. 

Pagament
Quan des de CIJ Torrent et comuniquem per correu electrònic que la teua sol·licitud ha sigut admesa, hauràs de posar-te en contacte perquè t'expliquem forma i termini de pagament. Si el pagament no es realitza en el termini parlat entendrem que no t'interessa participar i donarem de baixa la teua sol·licitud. 

Devolucions
En cas de causar baixa 4 dies abans del taller, la devolució dependrà de si es cobreix la plaça per un altre/a interessat/a.
No es realitzen devolucions iniciat el taller.
Els tallers que no tinguen un mínim de participants podran ser cancel·lats, avisant d'això a les persones inscrites i realitzant la devolució de l'import en els termes que s'indique.
Per a tramitar les devolucions bé per baixa del participant bé per cancel·lació per part de CIJ Torrent és necessari presentar el rebut de pagament.