Novetats

icono
5é Concurs de pintura mural Torrentjove. La paret pintada
Si t'interessa participar en aquest projecte pots fer-nos arribar la teua proposta artística, el termini acaba l'11 d'octubre.
dimarts, 10 de setembre de 2019


QUI POT PARTICIPAR:

La convocatòria està oberta a totes les persones majors d'edat interessades a participar, de manera individual o col·lectiva.

TEMA I UBICACIÓ:

El tema i la tècnica són lliures.

L'espai on es realitzarà la intervenció: zona estació metre, entrada Torrent Entre possibles localitzacions, la següent: https://goo.gl/maps/gwtpgt92ydjveytv9

S'estableix una dotació econòmica global bruta de 7.000 euros es repartirà entre un mínim de dos i un màxim de quatre projectes seleccionats, o bé per a un únic projecte seleccionat. En cas de seleccionar-se diferents projectes, la dotació econòmica destinada a cadascun d'ells ho serà en funció de les seues característiques tècniques (grandària proposada, complexitat, etc.). 

LLOC, MANERA I TERMINI DE PRESENTACIÓ:

Les sol·licituds es presentaran en l’Espai, Centre d'Informació Juvenil, Edifici Metre, segona planta, Avinguda al Vedat, 103, 46900 Torrent; per correu postal o electrònic torrent@joves.net, o presencialment. Fins a l'11 d'otubre

 Amb la sol·licitud es presentarà un esbós del treball que es pretén plasmar, indicant la superfície a intervindre aproximadament. S'admeten fins a dues propostes artístiques per persona o equip. L'execució dels treballs tindrà lloc, abans de finalitzar el mes de desembre de 2019.