Serveis

Al Centre d'Informació Juvenil de Torrent pots trobar una sèrie de servicis relacionats amb la realització de tràmits, esdeveniments, i l'orientació individualitzada, entre altres.  


Orientació acadèmica i laboral

Si busques opcions per continuar estudiant o vols fer servir correctament les ferramentes de recerca d'ocupació, pots demanar cita perquè nosaltres t'assessorem i t'informem en base al teu perfil.

Tècniques i hàbits d'estudi. Suport especialitzat a majors de 16 anys

Si vols millorar el temps que dediques a l'estudi, pots demanar cita en este servici que va dirigit a persones que es preparen proves lliures o en centres de formació per a adults o realitzen estudis post obligatoris.

Cessió de sales i aules de l'Espai

Si l'entitat o grup que representes necessita un espai per desenvolupar una activitat, podem posar al teu abast la solució. Consulta les condicions.

Carnet Jove

En el CIJ Torrent el pots tramitar. Ací trobaràs la informació sobre els passos que has de donar.

Carnets internacionals per a viatjar

Els carnets internacionals d'Estudiant (ISIC), de Professor (ITIC) i Jove (IYTC) permeten obtindre descomptes en museus, esdeveniments culturals i altres serveis arreu del món.

Carnets d'alberguista

Els carnets d'alberguista, permeten allotjar-se en tots els albergs del món que formen part de la Federació Internacional d'Albergs Juvenils (IYHF).