Activitats

Diseño sin título (1)
Taller de teatre i expressió artística
Activitat dirigida a joves de 12 a 16 anys.
dijous, 2 de juny de 2016
 
Si tens entre 12 i 16 anys i vols fer els teus primers primers passos en el món de la interpretació participa en aquest curs que hem organitzat els dissabtes al matí.

Aprendràs nocions bàsiques sobre expressió vocal i corporal, sobre improvisació, dramatització …qui sap, igual són els teus inicis com a artista. T'esperem!


PREGUNTA EN CIJ TORRENT PER LES PLACES DISPONIBLES

Horari: de 10.15 a 12.45h 
Dates: 6/13/20 i 27 de novembre i 4 i 11 de desembre (dissabtes)
Preu: 6.50 eurosInformació que has de conéixer. 

Requisits 
Destinat a joves de 12 a 16 anys (any de naixement entre 2005 i 2009) amb empadronament a Torrent. CIJ Torrent podrà comprovar les dades referides a l'empadronament.

En cas de sol·licitar plaça i no complir amb els requisits, es passarà automàticament a una llista d'espera, les sol·licituds de la qual s'atendran una setmana abans de l'inici del curs, si quedaren places vacants.

Pagament
Quan des de CIJ Torrent et comuniquem per correu electrònic que la teua sol·licitud ha sigut admesa, hauràs de posar-te en contacte perquè t'expliquem forma i termini de pagament. 
Si la confirmació i pagament no es realitza en el termini establit,  entendrem que no t'interessa participar i donarem de baixa la teua sol·licitud. 
Devolucions
En cas de causar baixa 4 dies abans de l´inici, la devolució dependrà de si es cobreix la plaça per un altre/a interessat/a.  
No es realitzen devolucions iniciada la actividad. 
Les activitats que no tinguen un mínim de participants podran ser cancel·lades, avisant d'això a les persones inscrites i realitzant la devolució de l'import en els termes que s'indique.  
Per a tramitar les devolucions bé per baixa del participant bé per cancel·lació per part de CIJ Torrent  és necessari presentar el rebut de pagament, així que conserva-ho