Activitats

nee
Curs educadora i educador de col·lectius amb necessitats educatives especials. Recursos per a monitores i monitors.
Amb aquest curs coneixeràs recursos des de l'animació per al treball amb colectius amb necessitats educatives especials.
dilluns, 30 de maig de 2022
Si t'has iniciat ja en els cursos en l'àmbit de l'educació del temps lliure, treballes o et mous en l'àmbit de l'animació,  participa en aquesta activitat formativa.


Aprendràs tipus de diversitat funcional, el concepte d'educació integral, com ha de ser el perfil de l'animadora i l'animador en el treball amb persones amb diversitat funcional a més de recursos que poder aplicar en la teua labor professional entre altres continguts. 


Certificat i impartit per EOAJ-ABAST, escola homologada per IVAJ.GVA.JOVE 

Sol·licita plaça a partir de les 10h del 6 de juny 
FENT CLIC ACÍ 


Dates: 18,19,20,21 i 22 de juliol
Horari: de 17h a 20h
Duració: 15 hores.
Preu: 13 euros


Informació que has de conéixer. 
Requisits 
Tenen prioritat joves de 18 a 30 anys amb empadronament a Torrent. CIJ Torrent podrà comprovar les dades referides a l'empadronament. 
En cas de sol·licitar plaça i no complir amb els requisits, es passarà automàticament a una llista d'espera, les sol·licituds de la qual s'atendran una setmana abans de l'inici del curs, si quedaren places vacants. 

Pagament
Quan des de CIJ Torrent et comuniquem per correu electrònic que la teua sol·licitud ha sigut admesa, hauràs de posar-te en contacte perquè t'expliquem forma i termini de pagament. Si el pagament no es realitza en el termini parlat entendrem que no t'interessa participar i donarem de baixa la teua sol·licitud. 
Devolucions
En cas de causar baixa 4 dies abans del taller, la devolució dependrà de si es cobreix la plaça per un altre/a interessat/a.
No es realitzen devolucions iniciat el taller.
Els tallers que no tinguen un mínim de participants podran ser cancel·lats, avisant d'això a les persones inscrites i realitzant la devolució de l'import en els termes que s'indique.
Per a tramitar les devolucions bé per baixa del participant bé per cancel·lació per part de CIJ Torrent és necessari presentar el rebut de pagament.