Activitats

ruta
Curs Acompanyant de ruta escolar
Formació permanent. Amplia les teues oportunitats laborals. Certificat per EOAJ-ABAST, escola homologada per l´IVAJ.
dijous, 18 de novembre de 2021
La figura d'acompanyant de ruta escolar es converteix en un recurs fonamental per a aquells centres educatius que pretenen donar aquest servei en condicions de qualitat i seguretat. 

Participa en aquesta formació i àmplia les teues oportunitats laborals. 


Aprendràs les normes fonamentals de prevenció i precaució en el transport escolar; les teues funcions i responsabilitats; tècniques i recursos per a l'animació entre  altre contingut. 

Si treballes com a educadora o educador o en el món de l'animació juvenil o estàs realitzant formació sobre aquest tema, participa; aquest curs pot complementar-te a nivell professional. Sol·licita plaça FENT CLIC ACÍ a partir de  les 10h del 9 de desembre 


Dates: 4,11,18 i 25 de febrer i 4 i 11 de març (divendres).
Horari:
9.30 a 12h
Preu:
13 euros


Informació que has de conéixer. 
Requisits 
Tenen prioritat, joves de 18 a 30 anys amb empadronament a Torrent. CIJ Torrent podrà comprovar les dades referides a l'empadronament. 
En cas de sol·licitar plaça i no complir amb els requisits, es passarà automàticament a una llista d'espera, les sol·licituds de la qual s'atendran abans de l'inici del curs, si quedaren places vacants. 
Pagament
Quan des de CIJ Torrent et comuniquem per correu electrònic que la teua sol·licitud ha sigut admesa, hauràs de posar-te en contacte perquè t'expliquem forma i termini de pagament. Si la confirmació i pagament no es realitza en el termini establit, entendrem que no t'interessa participar i donarem de baixa la teua sol·licitud. 
Devolucions
En cas de causar baixa 4 dies abans de l'inici, la devolució dependrà de si es cobreix la plaça per un altre/a interessat/a.
No es realitzen devolucions iniciada l'activitat. 
Les activitats que no tinguen un mínim de participants podran ser cancel·lades, avisant d'això a les persones inscrites i realitzant la devolució de l'import en els termes que s'indique.
Per a tramitar les devolucions bé per baixa del participant bé per cancel·lació per part de CIJ Torrent és necessari presentar el rebut de pagament, així que conserva-ho.