Activitats

mtl
Curs Monitora i monitor d'activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil
Nou curs al juliol d'aquesta formació certificada per l'IVAJ.
dimecres, 4 de maig de 2022
 La delegació de Joventut   
 amb la col·laboració de
 
escut del centre

Et proposem participar en el curs de monitora i monitor d'activitats de temps lliure infantil i juvenil. Un curs pensat especialment per a  joves en situació de desocupació  que volen formar-se i poder exercir les funcions de monitora i monitor en campaments, escoles d'estiu, activitats extra escolars, itineraris en la naturalesa i a la ciutat, tallers en fires... i moltes altres activitats de temps lliure i educació no formal.

El curs es realitzarà en l'Espai i serà impartit per l'Escola d'Animació Juvenil ABAST, homologada per l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ).

Sol·licita plaça a partir de les 10h del dilluns 30 de maig FENT CLIC ACÍ 

 
Inici: 4 de juliol
Fi: 29 de juliol
Horari:  de dilluns a divendres de 9h a 14h
Preu: 84.50 euros

Informació bàsica que has de conéixer:
Prioritat d'accés (complir simultàniament tots els requisits). 
Tindre mínim 17 anys abans del 31 de desembre de 2022. No superar els 30 anys.
Empadronament a Torrent. CIJ Torrent podrà comprovarà les dades referides a l'empadronament.  
Amb inscripció vigent en LABORA ( SERVEF) com a demandant d'ocupació.  S'ha d'aportar DARDE o CERTIFICAT D'ESTAR EN SITUACIÓ DE DESOCUPACIÓ; pots obtindre'ls per la Web del SERVEF o els caixers Autoservef (trobaràs un en l'oficina d'Idea't  C/ València 42).
Es requereix una formació mínima (Graduat en Educació Secundària o trobar-se en un programa formatiu dirigit a aconseguir aquests coneixements).

En cas de sol·licitar plaça i no complir amb els requisits, es passarà automàticament a una llista d'espera, les sol·licituds de la qual s'atendran una setmana abans de l'inici del curs, si quedaren places vacants.


El curs en modalitat presencial, s'impartirà a les aules de CIJ Torrent- L'Espai, Edifici Metre 2a planta.
No s'impartiran classes en festius. 
Suposa un total de 150 hores teòriques i es complementa amb altres 160 hores de pràctiques com a monitor en una activitat d'oci infantil-juvenil.
Es requereix assistència mínima de 85% sobre les 150 hores teoricopràctiques que dura el curs.

Pagament
Quan des de CIJ Torrent et comuniquem per correu electrònic que la teua sol·licitud ha sigut admesa, hauràs de posar-te en contacte perquè t'expliquem forma i termini de pagament. Si el pagament no es realitza en el termini parlat entendrem que no t'interessa participar i donarem de baixa la teua sol·licitud. 

Devolucions
En cas de causar baixa,  la devolució dependrà de si es cobreix la plaça per un altre/a interessat/a. No es realitzen devolucions iniciada l'activitat.  Les activitats que no tinguen un mínim de participants podran ser cancel·lades, avisant d'això a les persones inscrites i realitzant la devolució de l'import en els termes que s'indique. Per a tramitar les devolucions bé per baixa del participant bé per cancel·lació per part de CIJ Torrent  és necessari presentar el rebut de pagament. Conserva-ho.