Activitats

MTL
Monitor/Monitora d'activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil.
Al juliol pots realitzar la part teòrica d'aquest curs certificat per l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ).
dijous, 6 de maig de 2021
 La delegació de Joventut   
 amb la col·laboració de
 
escut del centre

Et proposem participar en el curs de Monitor/a d'activitats de temps lliure infantil i juvenil. Un curs pensat especialment per als i les joves desocupats/as que volen formar-se i poder exercir les funcions de monitor/a en campaments, escoles d'estiu, activitats extra escolars, itineraris en la naturalesa i a la ciutat, tallers en fires... i moltes altres activitats de temps lliure i educació no formal.

El curs es realitzarà en l'Espai i serà impartit per l'Escola d'Animació Juvenil ABAST, homologada per l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ).

TANCAT PERÍODE DE SOL·LICITUD DE PLAÇA

 
Inici: 1 de juliol
Fi: 29 de juliol
Horari:  de dilluns a divendres de 9 h a 14 h.
Preu: 84.50 euros

Informació bàsica que has de conéixer:

Prioritat d'accés (complir simultàniament tots els requisits). 
  • Tindre mínim 17 anys abans del 31 de desembre de 2021. No superar els 30 anys.
  • Empadronament a Torrent. CIJ Torrent podrà comprovarà les dades referides a l'empadronament.  
  • Aturat/a i inscrit/a en LABORA ( SERVEF) com a demandant d'ocupació.  S'ha d'aportar DARDE o CERTIFICAT D'ESTAR EN SITUACIÓ DE DESOCUPACIÓ; pots obtindre'ls per la Web del SERVEF o els caixers Autoservef, trobaràs un en l'oficina d'Idea't  C/ València 42.
  • Es requereix una formació mínima (Graduat en Educació Secundària o trobar-se en un programa formatiu dirigit a aconseguir aquests coneixements).

En cas de no complir aquests requisits es passarà a una llista d'espera, que s'obrirà una setmana abans de l'inici del curs corresponent.

El curs en modalitat presencial, s'impartirà a les aules de CIJ Torrent- L'Espai, Edifici Metre 2a planta.
No s'impartiran classes en festius. 

Suposa un total de 150 hores teòriques i es complementa amb altres 160 hores de pràctiques com a monitor en una activitat d'oci infantil-juvenil.

Es requereix assistència mínima de 85% sobre les 150 hores teoricopràctiques que dura el curs.

Pagament
Quan des de CIJ Torrent et comuniquem per correu electrònic que la teua sol·licitud ha sigut admesa, hauràs de posar-te en contacte perquè t'expliquem forma i termini de pagament. Si el pagament no es realitza en el termini parlat entendrem que no t'interessa participar i donarem de baixa la teua sol·licitud. 

Devolucions
En cas de causar baixa,  la devolució dependrà de si es cobreix la plaça per un altre/a interessat/a.
No es realitzen devolucions iniciada l'activitat. 
Les activitats que no tinguen un mínim de participants podran ser cancel·lades, avisant d'això a les persones inscrites i realitzant la devolució de l'import en els termes que s'indique.
Per a tramitar les devolucions bé per baixa del participant bé per cancel·lació per part de CIJ Torrent  és necessari presentar el rebut de pagament. Conserva-ho.