Activitats

comedor
Curs Recursos per a educadores i educadors de menjador escolar.
Un curs que proporciona coneixements i recursos per a dinamitzar aquest servei complementari que ofereixen els centres escolars.
dilluns, 13 de juny de 2022
Amb aquesta formació aprendràs nous recursos d'animació específics per a dinamitzar l'horari de menjador escolar. Alguns dels aspectes importants que aprendràs seràn: planificar i programar l'activitat diària, recursos necessaris per a abordar trastorns relacionats amb l'alimentació, activitats soci educatives per a aqueix moment, la importància de l'ambientació, nocions sobre alimentació equilibrada i  hàbits d'higiene. 

Certificat per l'Escola d'Animadors/as Juvenils EOAJ- ABAST, homologada per l'IVAJ. Generalitat Valenciana.

IMPORTANT LLEGIR!
S'adjudicaran les places, atés l'ordre d'arribada de sol·licituds i fins a cobrir-les, sabent que tindran prioritat, joves de 18 a 30 anys amb empadronament a Torrent.
En la sol·licitud hauràs d'assenyalar si t'interessa un únic torn o tots dos. En el cas d'indicar tots dos, recorda escriure en l'apartat que així se't demana, l'ordre de preferència, sabent que el primer torn que indiques és el que més t'interessa. En cas contrari, l'organització adjudicarà plaça en l'un o l'altre sota el seu propi criteri. 


Sol·licita plaça fentCLIC ACI, 
 a partir del 29 de juny a les 10hTORN 1
Horari: 10h a 13h.
Dates: 5 sesions seguides: del 1 al 5 d´agost.
Preu: 13 euros.
Duració: 15 hores. 

TORN 2
Horari: 10h a 13h.
Dates: 5 sesions seguides: del 22 al 26 d´agost. 
Preu: 13 euros.
Duració: 15 hores. Informació que has de conéixer. 

Requisits 
Tenen prioritat joves de 18 a 30 anys amb empadronament a Torrent. CIJ Torrent podrà comprovar les dades referides a l'empadronament. 
En cas de sol·licitar plaça i no complir amb els requisits, es passarà automàticament a una llista d'espera, les sol·licituds de la qual s'atendran una setmana abans de l'inici del curs, si quedaren places vacants. 

Pagament
Quan des de CIJ Torrent et comuniquem per correu electrònic que la teua sol·licitud ha sigut admesa, hauràs de posar-te en contacte perquè t'expliquem forma i termini de pagament. Si el pagament no es realitza en el termini parlat entendrem que no t'interessa participar i donarem de baixa la teua sol·licitud. 

Devolucions
En cas de causar baixa 4 dies abans del taller, la devolució dependrà de si es cobreix la plaça per un altre/a interessat/a.
No es realitzen devolucions iniciat el taller.
Els tallers que no tinguen un mínim de participants podran ser cancel·lats, avisant d'això a les persones inscrites i realitzant la devolució de l'import en els termes que s'indique.
Per a tramitar les devolucions bé per baixa del participant bé per cancel·lació per part de CIJ Torrent és necessari presentar el rebut de pagament.