Activitats

signos
Curs homologat de comunicació en llengua de signes Nivell A1
Nivell A1 del Marc Comú Europeu de referència per a les Llengües
dijous, 14 de novembre de 2019
CIJ Torrent en col·laboració amb FESORD CV, Federació de persones sordes de la Comunitat Valenciana, us ofereix la possibilitat de dur a terme el curs de comunicació en llengua de signes homologat i reconegut per la Confederació Estatal de persones sordes, CNSE, de manera que amb un nivell certificat pugueu continuar amb la formació en altres cursos homologats. 


Si t'interessa participar, sol·licita la teua plaça en l'apartat "CLIC ACÍ" que trobaràs per a cada torn a partir de les 10h de l'1 de DESEMBRE.


Dos torns a triar: 

Torn de matins
Duració: 60 hores 
Dates: dilluns i dijous, del 28 de febrer al 23 de maig 
Horari: de 10 a 13h
Preu: 78 euros 
Sol·licita plaça FENT CLIC ACÍ 

Torn de vesprades
Duració: 60 hores
Dates: dilluns i dijous, del 28 de febrer al 23 de maig 
Horari: de 17 a 20h
Preu: 78 euros
Sol·licita plaça FENT CLIC ACÍ 


Informació bàsica que has de conéixer sobre el curs
Curs subjecte a la participació mínima de persones que permeta conformar grup.
Assistència obligatòria al 85% de les classes.

Informació important
Requisits 

Tenen prioritat joves de 16 a 30 anys empadronats a Torrent. CIJ Torrent podrà comprovar les dades referides a l'empadronament. 
En cas de sol·licitar plaça i no complir amb els requisits, es passarà automàticament a una llista d'espera, les sol·licituds de la qual s'atendran  abans de l'inici del curs, si quedaren places vacants. 
Pagament 
Quan des de CIJ Torrent et comuniquem per correu electrònic que la teua sol·licitud ha sigut admesa, hauràs de posar-te en contacte perquè t'expliquem forma i termini de pagament. 
Si el pagament no es realitza en el termini parlat entendrem que no t'interessa participar i donarem de baixa la teua sol·licitud. 
Devolucions 
En cas de causar baixa 4 dies abans de l'activitat, la devolució dependrà de si es cobreix la plaça per un altre/a interessat/a. 
No es realitzen devolucions iniciada l'activitat. 
Les activitats que no tinguen un mínim de participants podran ser cancel·lades, avisant d'això a les persones inscrites i realitzant la devolució de l'import en els termes que s'indique. 
Per a tramitar les devolucions bé per baixa del participant bé per cancel·lació per part de *CIJ Torrent és necessari presentar el rebut de pagament.