Activitats

gamificación
Ludificació:aprendre jugant
Els jocs de taula com a eina educativa.
diumenge, 26 d’abril de 2020
La ludificació és una tendència que va en auge. L'aplicació del joc com a eina d'aprenentatge per millorar el rendiment i la motivació principalment ja s'aplica no sols a les aules sinó també en entorns laborals o de temps lliure. 
Si treballes en la docència o en el món de l'animació i temps lliure, aprén amb aquesta curs a educar i ensenyar a través dels jocs de taula. Coneix multitud d'ells, el seu funcionament i  aplicació didàctica, la selecció dels millors segons edats, objectius.... així com la transmissió dels valors positius dels jocs.

Sol·licitud de plaça fent CLIC ACÍ, des del 1 d´abril a les 10h fins al 18 d'abril a les 12h. 


Duració: 15 hores
Dates: 6,7,13,14, 20 y 21 de maig
Horari: 17.30 a 20h
Preu:13 euros
Informació que has de conéixer

Requisits 

• Tenen prioritat, joves de 18 a 30 anys amb empadronament a Torrent. CIJ Torrent podrà comprovar les dades referides a l'empadronament. 
• En cas de quedar vacants s'atendran les sol·licituds rebudes en el termini indicat (del 31 de març al 18 d'abril) de persones que no compleixen requisits de prioritat. 
Pagament
• Quan des de CIJ Torrent et comuniquem per correu electrònic que la teua sol·licitud ha sigut admesa, hauràs de posar-te en contacte perquè t'expliquem forma i termini de pagament. Si la confirmació i pagament no es realitza en el termini establit, entendrem que no t'interessa participar i donarem de baixa la teua sol·licitud. 
Devolucions
• En cas de causar baixa 4 dies abans de l'inici, la devolució dependrà de si es cobreix la plaça per un altre/a interessat/a.
• No es realitzen devolucions iniciada l'activitat. 
• Els activitats que no tinguen un mínim de participants podran ser cancel·lades, avisant d'això a les persones inscrites i realitzant la devolució de l'import en els termes que s'indique.
• Per a tramitar les devolucions bé per baixa del participant bé per cancel·lació per part de CIJ Torrent és necessari presentar el rebut de pagament, així que conserva-ho.