Activitats

Valencià estudiants
Valencià per a joves estudiants sense coneixements de la llengua
Curs per a joves estudiants que necessiten posar-se al dia al més prompte possible en la llengua valenciana per a poder realitzar els seus estudis de finalització d'ESO i Batxillerat.
dijous, 29 de juliol de 2021
Si eres estudiant que vens d'un altre sistema educatiu i necessites un suport per a tirar avant l'assignatura de valencià apunta't a aquesta activitat. 

Podràs adquirir coneixements elementals que et permetran defensar-te  a nivell de vocabulari, gramàtica, ortografia...i d'aquesta forma iniciar-te en la llengua de la Comunitat Valenciana i salvar la matèria. 

És requisit per a poder participar ser estudiant de 3r o 4t d'ESO o alumnat de Batxillerat en IES o col.legi, i no tindre coneixements de la llengua o haver cursat com a molt un any la matèria de valencià en el teu centre educatiu.

 Sol·licita plaça FENT CLIC ACÍ  a partir del 6 de setembre 

Duració: 20 hores.
Inici: 19 d'octubre.  
Finalització: 8 de febrer.
Horari: dimarts de 17 a 18.15 h. 
Preu: Abonaràs 5 euros en concepte de fiança que et seran retornats a la finalització de l'activitat. Condició: haver assistit i participat en l'activitat. 


LÍMIT DE PLACES: 15.


Informació que has de conéixer. 
Requisits  (complir simultàniament tots els requisits). 
Ser estudiant de 3r o 4t d'ESO o alumnat de Batxillerat.
No tindre coneixements de la llengua o haver cursat com a molt un any la matèria de valencià en el teu centre educatiu.
Empadronament a Torrent. CIJ Torrent podrà comprovar les dades referides a l'empadronament.  

En cas de sol·licitar plaça i no complir amb els requisits, es passarà automàticament a una llista d'espera, les sol·licituds de la qual s'estudiaran una setmana abans de l'inici del curs, si quedaren places vacants.


Depòsit de la fiança.
Quan des de CIJ Torrent et comuniquem per correu electrònic que la teua sol·licitud ha sigut admesa, hauràs de posar-te en contacte perquè t'expliquem forma que realitzaràs el depòsit de la teua fiança de 5 euros.

Devolucions
Si abandones l'activitat sense causa justificada, no es retornarà la fiança.
Les activitats que no tinguen un mínim de participants podran ser cancel·lats, avisant d'això a les persones inscrites i realitzant la devolució de l'import en els termes que s'indique.