Activitats

talleres de fin de año talelrs de cap d´any
Tallers gratuïts per als matins de cap d'any.
Activitats destinades a joves amb empadronament a Torrent i que hagen nascut entre 2005 i 2009.
dissabte, 30 d’octubre de 2021
Et presentem la programació d'interessants tallers!

Aprofita els últims dies de l'any realitzant alguna activitat relacionada amb la il·lustració, el doblatge, la creació de videojocs o de màscares geomètriques. 

Activitats destinades a xiques i xics amb empadronament a Torrent i que hagen nascut entre 2005 i 2009. 


PREGUNTA EN CIJ TORRENT PER DISPONIBILITAT DE PLAÇES

IMPORTANT!: LLEGIR ABANS DE SEGUIR

A partir del dia 7 de desembre es procedirà a l'adjudicació de plaça (una per demandant), atés l'ordre d'arribada de la sol·licitud i fins a cobrir places de cada activitat.

Es recomana demandar més d'una activitat, per si no s'obtinguera plaça en la primera opció triada, quedara l'oportunitat de participar amb una altra. Si finalment es demana més d'una activitat, s'ha d'indicar en l'apartat que així es demana, aquestes activitats, en ordre de preferència. En cas contrari, l'organització adjudicarà plaça en l'una o l'altra sota el seu propi criteri. 

Arribat el moment, si quedaren places vacants després d'atendre les sol·licituds en ordre d'arribada i fins a cobrir places, es podria adjudicar una segona activitat. Aquesta possible segona adjudicació es podrà dur a terme a partir del dia 20 de desembre. 


ACTIVITATS 

27 de desembre. Taller de Màscares geomètriques de paper. Horari: de 10 a 13h. 
Tria la teua plantilla i crea una vistosa màscara geomètrica ideal per a disfressar-te, jugar, decorar la teua habitació o regalar a una altra persona en aquestes festes. 

28 de desembre. Taller de creació de videojocs amb Roblox. Horari de 10.30 a 12.30h
Aprén la utilització de Roblox per a la creació de videojocs i continua utilitzant-ho a casa de manera gratuïta per a muntar les teues pròpies creacions. 

29 de desembre. Taller de doblatge. Horari de 10 a 13h 
Coneix els secrets del doblatge i posa veu als personatges de les sèries i pel·lícules d'animació i ficció que més ens agraden.Tot això conduït per Francesc Fenollosa Ten, la veu del Geni Tortuga en la mítica sèrie de Bola de Drac.

30 de desembre. Taller d'Il·lustració. Personatges Manga nadalencs.  Horari: de 11 a 14h. 
No és necessari saber dibuixar per a participar en aquest taller a través del que conéixer tècniques molt senzilles per a crear els teus propis personatges. Recorda portar bloc i estoig. Informació que has de conéixer
Confirmació


Quan des de CIJ Torrent et comuniquem per correu electrònic que la teua sol·licitud ha sigut admesa, hauràs de posar-te en contacte per a confirmar la teua plaça. Si la confirmació no es realitza en el termini establit, entendrem que no t'interessa participar i donarem de baixa la teua sol·licitud. 
Cancel·lacions i baixes

Les activitats que no tinguen un mínim de participants podran ser cancel·lades, avisant d'això a les persones inscrites. 
Si finalment no podràs participar en l'activitat en la qual se t'ha admés, avisa'ns amb suficient antelació i d'aquesta manera poder adjudicar aqueixa vacant que deixes a una altra persona.