Activitats

Banner fotografía
Taller d'iniciació a la fotografia digital
Formació teorico-pràctica a través de la que podràs iniciar-te en el món de la fotografia digital.
dijous, 29 d’abril de 2021

Amb aquest taller aprendràs per fi els trucs bàsics per a manejar la teua cambra. Ens centrarem en conéixer conceptes digitals així com a enfocar, a usar el flash, a controlar la velocitat d'obturació, les bases per a entendre la llum, la composició, la narrativa fotogràfica i molts altres trucs per a realitzar fotografies de gran impacte visual.

És necessari que et portes a les classes la teua càmera fotogràfica digital, una targeta de memòria i la bateria carregada. Sol·licitud de plaça fent CLIC ACÍ des de les 10h del 30 d'abril fins al 12 de maig a les 23.59


Duració: 12 hores
Horari: dissabtes de 10.30 a 12.30h
Dates:22/29 de maig i 5/12/19 i 26 de juny
Preu del curs: 10.40 euros

Informació que has de conéixer
Requisits 

• Tenen prioritat, joves de 17 a 30 anys amb empadronament a Torrent. CIJ Torrent podrà comprovar les dades referides a l'empadronament. 
• En cas de quedar vacants s'atendran les sol·licituds rebudes en el termini indicat (del 30 d´abril al 12 de maig) de persones que no compleixen requisits de prioritat. 
Pagament
• Quan des de CIJ Torrent et comuniquem per correu electrònic que la teua sol·licitud ha sigut admesa, hauràs de posar-te en contacte perquè t'expliquem forma i termini de pagament. Si la confirmació i pagament no es realitza en el termini establit, entendrem que no t'interessa participar i donarem de baixa la teua sol·licitud. 
Devolucions
• En cas de causar baixa 4 dies abans de l'inici, la devolució dependrà de si es cobreix la plaça per un altre/a interessat/a.
• No es realitzen devolucions iniciada l'activitat. 
• Els activitats que no tinguen un mínim de participants podran ser cancel·lades, avisant d'això a les persones inscrites i realitzant la devolució de l'import en els termes que s'indique.
• Per a tramitar les devolucions bé per baixa del participant bé per cancel·lació per part de CIJ Torrent és necessari presentar el rebut de pagament, així que conserva-ho.