Activitats

Actividades de julio
Tallers d´estiu per a joves de 12 a 16 anys
Et presentem la proposta de tallers que hem organitzat per als matins de juliol per a joves de Torrent que han nascut entre 2005 i 2009.
dilluns, 31 de maig de 2021
Activitats destinades a xiques i xics amb empadronament a Torrent i que hagen nascut entre 2005 i 2009 (tots dos inclusivament). 

El període de sol·licitud de plaça s'obri el 2 de juny a les 10h i es tancarà el 20 de juny a les 23.59h


IMPORTANT LLEGIR!
A partir del dia 11 es procedirà a l'adjudicació de plaça (una per demandant), atés l'ordre d'arribada de la sol·licitud i fins a cobrir places de cada activitat.

Es recomana demandar més d'una activitat, per si no s'obtinguera plaça en la primera opció triada, quedara l'oportunitat de participar amb una altra. 

A més, arribat el moment, si quedaren places vacants després d'atendre les sol·licituds en ordre d'arribada i fins a cobrir places, es podria adjudicar una segona activitat. Aquesta possible segona adjudicació es podrà dur a terme a partir del dia 22 de juny.

Si finalment selecciones més d'una activitat, recorda indicar en l'apartat que així se't demana, aquestes activitats en ordre de preferència. En cas contrari, l'organització adjudicarà plaça en l'una o l'altra sota el seu propi criteri. 


Sol·licita plaça fent clic ací ACTIVITATS PER ALS DILLUNS DEL MES DE JULIOL 


TALLER DE CREACIÓ DE CURTMETRATGES
Coneix i practica les tècniques del cinema: escriptura del guió, repartiment de personatges, pla de rodatge, localització d'espais, enregistrament i edició del curtmetratge i molt mès. 

Duració: 8 hores
Horari: de 9.15 a 11.15h
Dates: 5,12,19 i 26 de juliol
Preu:7.80 eurosTALLER DE PERSONATGES EN 3D
Aprén a dissenyar el teu propi personatge i el funcionament d'una impressora 3D. T'emportaràs a casa al final del taller la figura després de modelar-la i pintar-la.

Duració: 8 hores
Horari: d'11.45 a 13.45h
Dates: 5,12,19 i 26 de juliol
Preu: 7.80 euros ACTIVITATS PER ALS DIMARTS DEL MES DE JULIOL 

TALLER D'IL·LUSTRACIÓ: ANIMALS I CRIATURES FANTÀSTIQUES
T'atreveixes a dibuixar animals i éssers fantàstics dels teus pelis favorites? No importa el teu nivell de dibuix ja que t'ensenyaren d'una forma molt simple els trucs per a fer-ho.
Porta de casa un estoig amb el bàsic: llapis HB, llapis H, goma i maquineta. Si tens també llapis de colors, porta'ls. I un bloc en el qual dibuixar.

Duració: 6 hores
Horari: de 9.15 a 11.15h
Dates: 13,20 i 27 de juliol
Preu: 5.20 eurosTALLER MAQUILLATGE DE TERROR. MONSTRES vs ZOMBIS

La batalla final per aconseguir el maquillatge més aterridor ha començat!
Coneix els processos de caracterització per a transformar a algú en un nou i irrecognoscible personatge. Aprendràs a recrear amb maquillatge horribles criatures, ferides, esquinçaments….
Porta de casa roba que es puga tacar i assecador.

Duració: 8 hores
Horari: d'11.45 a 13.45h
Dates: 6, 13,20 i 27 de juliol
Preu: 7.80 euros


 
ACTIVITATS PER ALS DIMECRES DEL MES DE JULIOL

TALLER CIÈNCIA AMB LEGO: circuits pneumàtics i energies renovables.
Muntatge i posada en marxa de models (mà elevador, braç premsa, corriola nàutica, vehicule solar, turbina eòlica i molt més), usant la força de l'aire i altres energies. 

Duració: 8 hores
Horari: de 9.15 a 11.15h
Dates: 7,14,21 i 28 de juliol
Preu: 7.80 eurosTALLER REALITAT AUGMENTADA I VIRTUAL AMB COSPACES
Coneix de primera mà com crear mons de realitat augmentada i virtual amb el poal de merge.

Duració: 8 hores
Horari: d'11.45 a 13.45h
Dates: 7,14,21 i 28 de juliol
Preu: 7.80 euros


 

 ACTIVITATS PER ALS DIVENDRES DEL MES DE JULIOL

TALLER GRAVAT ECOLÒGIC
Et vols emportar una tote bag personalitzada per tu i lluir-la aquest estiu? En aquest taller podràs dissenya el dibuix que més t'agrada, i executar la teua pròpia creació sobre la tote bag estampant-lo manualment.

Duració: 3 hores
Horari: de 10 a 13h
Dates: 9 de juliol
Preu: 2.60 euros

 
JOCS DE LÒGICA
Participa en un parell de matins replets de jocs de lògica que et posaran a prova a tu, a la teua memòria i a la teua lògica.

Duració: 6 hores
Horari: de 10 a 13h
Dates: 16 i 23 de juliol
Preu públic:5.20 eurosInformació que has de conéixer
Requisits 
Destinat a xiques i xics amb empadronament a Torrent i que hagen nascut entre 2005 i 2009.

Confirmació i pagament
Quan des de CIJ Torrent et comuniquem per correu electrònic que la teua sol·licitud ha sigut admesa, hauràs de posar-te en contacte perquè t'expliquem forma i termini de pagament. 
Si el pagament no es realitza en el termini parlat entendrem que no t'interessa participar i donarem de baixa la teua sol·licitud. 


Cancel·lacions, devolucions i baixes
En cas de causar baixa, la devolució dependrà de si es cobreix la plaça per un altre/a interessat/a.
No es realitzen devolucions iniciada l'activitat. 
Les activitats que no tinguen un mínim de participants podran ser cancel·lades, avisant d'això a les persones inscrites i realitzant la devolució de l'import en els termes que s'indique.
Per a tramitar les devolucions bé per baixa del participant bé per cancel·lació per part de CIJ Torrent és necessari presentar el rebut de pagament. Conserva-ho. 
Si finalment no podràs participar en l'activitat en la qual se t'ha admés, avisa'ns amb suficient antelació i d'aquesta manera poder adjudicar la vacant que deixes a una altra persona.