Activitats

MARCA PERSONAL
Curs Crea la teua Marca Personal
Tant si vols emprendre com treballar per a una altra empresa, crea el teu segell personal que t'ajude a destacar. Aprén a comunicar-te digitalment.
dijous, 16 de setembre de 2021

En l'actualitat, ja no sols compta la teua experiència o la teua formació reglada,  per això, et proposem participar en el curs Marca Personal. En el, aprendràs a traure el millor de tu, els teus punts forts i potenciar-los i destacar així enfront de la teua competència, pertangues al sector que pertangues. 

Desperta l'interés per tu mateix, per les teues qualitats, per tot allò que et diferencia.

A més, t'ensenyarem a generar la teua pròpia marca des de zero i crearàs fins i tot la teua pròpia pàgina web. 


Completa aquest curs amb el curs de Xarxes Socials que s'inicia el 24 de novembre!

Sol·licita plaça FENT CLIC ACÍ  a partir de les 10h del 21 de setembre 

Horari: de 18 a 20h
Dates: 27 d'octubre i 3, 10 i 17 de novembre (dimecres).
Preu: 6.50 euros

Informació que has de conéixer. 

Requisits 
Tenen prioritat joves de 16 a 30 anys amb empadronament a Torrent. CIJ Torrent podrà comprovar les dades referides a l'empadronament.

En cas de sol·licitar plaça i no complir amb els requisits, es passarà automàticament a una llista d'espera, les sol·licituds de la qual s'atendran una setmana abans de l'inici del curs, si quedaren places vacants.

Pagament
Quan des de CIJ Torrent et comuniquem per correu electrònic que la teua sol·licitud ha sigut admesa, hauràs de posar-te en contacte perquè t'expliquem forma i termini de pagament. 
Si la confirmació i pagament no es realitza en el termini establit,  entendrem que no t'interessa participar i donarem de baixa la teua sol·licitud. 

Devolucions
En cas de causar baixa 4 dies abans de l´inici, la devolució dependrà de si es cobreix la plaça per un altre/a interessat/a.  
No es realitzen devolucions iniciada la actividad. 
Les activitats que no tinguen un mínim de participants podran ser cancel·lades, avisant d'això a les persones inscrites i realitzant la devolució de l'import en els termes que s'indique.  

Per a tramitar les devolucions bé per baixa del participant bé per cancel·lació per part de CIJ Torrent  és necessari presentar el rebut de pagament, així que conserva-ho.