Activitats

rrss
Curs Xarxes Socials
Aprén a entendre les xarxes socials i a usar-les per a destacar dins de l'entorn digital.
divendres, 17 de setembre de 2021

Aprén a utilitzar les teues xarxes socials com a eina en la teua estratègia de màrqueting, professional o personal però sense que aquestes et dominen o sobrepassen.

Està especialment pensat per a aquelles persones desocupades que desitgen ampliar la seua formació i multiplicar les oportunitats tant de contractació com les que volen veure créixer una marca personal i emprendre un nou camí per compte propi.

Completa aquesta formació amb el curs Crea la teua Marca Personal que s'inicia a l'octubre!

Sol·licita plaça FENT CLIC ACÍ  a partir de les 10h del 21 de setembre 

Horari: de 18 a 20h
Dates: 24 de novembre i 1, 15 i 22 de desembre (dimecres). 
Preu: 6.50 euros


Informació que has de conéixer. 

Requisits 
Tenen prioritat joves de 16 a 30 anys amb empadronament a Torrent. CIJ Torrent podrà comprovar les dades referides a l'empadronament.

En cas de sol·licitar plaça i no complir amb els requisits, es passarà automàticament a una llista d'espera, les sol·licituds de la qual s'atendran una setmana abans de l'inici del curs, si quedaren places vacants.

Pagament
Quan des de CIJ Torrent et comuniquem per correu electrònic que la teua sol·licitud ha sigut admesa, hauràs de posar-te en contacte perquè t'expliquem forma i termini de pagament. 
Si la confirmació i pagament no es realitza en el termini establit,  entendrem que no t'interessa participar i donarem de baixa la teua sol·licitud. 
Devolucions
En cas de causar baixa 4 dies abans de l´inici, la devolució dependrà de si es cobreix la plaça per un altre/a interessat/a.  
No es realitzen devolucions iniciada la actividad. 
Les activitats que no tinguen un mínim de participants podran ser cancel·lades, avisant d'això a les persones inscrites i realitzant la devolució de l'import en els termes que s'indique.  
Per a tramitar les devolucions bé per baixa del participant bé per cancel·lació per part de CIJ Torrent  és necessari presentar el rebut de pagament, així que conserva-ho.