Activitats

PPAA BEBES
Curs de primers auxilis a bebés, xiquetes i xiquets.
Aprén els coneixements bàsics per a afrontar els primers moments i oferir-los assistència quan han patit una situació d'emergència.
dimarts, 29 de març de 2022

Coneix i practica les tècniques necessàries per a afrontar els  primers i decisius minuts en situacions d'emergència patides per lactants , xiquetes i xiquets. 

Curs impartit per professorat de Creu Roja Espanyola.

      

Sol·licita plaça a partir del 4 d'abril a les a les 10h 
FENT CLIC ACÍ 

Horari: 17 a 20.20h 
Dates: 17,18,24,25 i 31 de maig i 1 de juny.
Duració: 20 hores
Preu: 50 euros


Informació que has de conéixer. 
Requisits 
Destinat a joves de 16 a 30 anys amb empadronament a Torrent. CIJ Torrent podrà comprovar les dades referides a l'empadronament. 
En cas de sol·licitar plaça i no complir amb el requisit d'edat, es passarà automàticament a una llista d'espera, les sol·licituds de la qual s'atendran abans de l'inici del curs, si quedaren places vacants. 

Pagament

Quan des de CIJ Torrent et comuniquem per correu electrònic que la teua sol·licitud ha sigut admesa, hauràs de posar-te en contacte perquè t'expliquem forma i termini de pagament. Si la confirmació i pagament no es realitza en el termini establit, entendrem que no t'interessa participar i donarem de baixa la teua sol·licitud. 

Devolucions
En cas de causar baixa 4 dies abans de l'inici, la devolució dependrà de si es cobreix la plaça per un altre/a interessat/a.
No es realitzen devolucions iniciada l'activitat. 

Les activitats que no tinguen un mínim de participants podran ser cancel·lades, avisant d'això a les persones inscrites i realitzant la devolució de l'import en els termes que s'indique.
Per a tramitar les devolucions bé per baixa del participant bé per cancel·lació per part de CIJ Torrent és necessari presentar el rebut de pagament, així que conserva-ho.