Activitats

jugando
Tallers d'estiu per a joves de 12 a 17 anys
Et presentem els tallers organitzats per als matins de juliol per a joves de Torrent que hagen nascut entre 2005 i 2010.
divendres, 27 de maig de 2022

Activitats destinades a joves amb empadronament a Torrent i que hagen nascut entre 2005 i 2010 (tots dos inclusivament). 


IMPORTANT LLEGIR!
A partir del dia 13 de juny es procedirà a l'adjudicació de plaça (una per demandant), atés l'ordre d'arribada de la sol·licitud i fins a cobrir places de cada activitat.
Es recomana demandar més d'una activitat, per si no s'obtinguera plaça en la primera opció triada, quedara l'oportunitat de participar amb una altra. 
Si finalment se sol·licita més d'una activitat, s'ha d'indicar en l'apartat que així se sol·licita, aquestes activitats i en ordre de preferència. En cas contrari, l'organització adjudicarà plaça en l'una o l'altra sota el seu propi criteri.

A més, arribat el moment, si quedaren places vacants després d'atendre les sol·licituds en ordre d'arribada i fins a cobrir places, es podria adjudicar una segona activitat. Aquesta possible segona adjudicació es podrà dur a terme a partir del dia 22 de juny.

GRUPS COMPLETS

SI T'INTERESSA PARTICIPAR, PASSA'T PER CIJ TORRENT I INSCRIU-TE EN LLISTA D'ESPERA 

TALLER DE PRODUCCIÓ AUDIOVISUAL
Participa en aquest taller en el qual aprendràs els secrets del cinema: sabràs com és el paper d'una directora o director de fotografia, aprendràs a usar la càmera, editar les peces gravades….

Al final del taller es gravarà mitjançant telèfons mòbils i càmera digital, una xicoteta peça que editarem aplicant tot l'aprés.

Dates: 4, 5, 6, 7 i 8 de juliol.
Horari: de 10h a 13h.
Preu: 16.90€.

TALLER CREACIÓ DE VIDEOJOCS
Aquest taller inclou dues parts, que implica la participació en totes dues activitats.
Preu del paquet : 18.20€.

 1. INICIACIÓ A LA MÚSICA DE VIDEOJOCS
  En aquest taller aprendrem a manejar un programari lliure i gratuït (perquè continues treballant a casa si et quedes amb ganes de més) i que et permetrà posar-li banda sonora als videojocs que pugues crear en el teu ordinador.
  IMPORTANT: porta uns auriculars que tingues per casa.
  Dates: 4,11,18 i 25 de juliol (dilluns).
  Horari: 9.30h 11.30h.
 2. INTRODUCCIÓ A l'ARQUITECTURA DEL VIDEOJOC
  Sabem que hi ha alguns videojocs la finalitat dels quals no és planificar llocs però que sí que tenen la possibilitat de construir el teu propi univers. I d 'això es tractaria en este taller. Conéixer videojocs, maneres de crear el teu propi univers i maneres i trucs per a fer-ho. 
  Dates: 4,11,18 i 25 de juliol (dilluns).
  Horari: 11.45h a 13.45h.


TALLER DE CREACIÓ DE PERSONATGES DE CÒMIC MANGA
Crea des de zero personatges de còmic (que pugues inventar-te ) i el seu entorn. No importa el teu nivell de dibuix ja que t'ensenyaren d'una forma molt simple els trucs per a fer-ho!

IMPORTANT: Porta el teu propi bloc DINA3, llapis H i HB, goma i maquineta i si vols llapis de color o retoladors.

Dates: 6, 13, 20 i 27 (dimecres).
Horari de 10 h a 13 h.
Preu: 13€.


TALLER DE CREACIÓ I INDUMENTÀRIA COSPLAY
Aprén a dissenyar, planificar i cosir el vestuari de personatges de reconegudes sèries i pel·lícules: Star Wars, Harry Potter... 

IMPORTANT: Porta de casa peces amples, amb bastant tela teua o de familiars: bruses, jaquetes, faldes …però que no siguen de tela vaquera ni elàstica. I per descomptat, roba que ja no uses, però et negues a desfer-te d'elles perquè t'agraden. Ací les podràs "personalitzar", i donar-los una segona vida.

Dates: 5,12,19 i 26 (dimarts).
Horari de 10 a 13h.
Preu: 13€.


TALLER DISSENY I IMPRESSIÓ 3D
Durant el curs ens introduirem en el modelatge 3D utilitzant el programari Tinkercad una plataforma popular per a crear models per a impressió 3D (Tinkercad és un programa de modelatge 3D en línia gratuït que podràs continuar usant a casa). A més ens introduirem en el món de la impressió 3D i prototius de models, reproduint de manera física part dels dissenys generats durant les classes, utilitzant un programari de laminatge i una impressora 3D.

Dates: 7, 14, 21 i 28 (dijous).
Horari de 10 h a 13 h.
Preu: 13€.


TALLER D'ART CREATIU: PINTURA I EXPERIMENTACIÓ
Podràs comprovar com amb qualsevol objecte que tens a mà (netejavidres, paper de bambolla…), pots crear una pintura abstracta al·lucinant. En aquest taller podràs descobrir tot el que ofereix la pintura. Només necessites donar curs a la teua imaginació.

IMPORTANT: Porta posada roba que no t'importe tacar.

Dates: 15 i 22 (divendres)
Horari: 10 a 13h.
Duració: 6 hores.
Preu: 5.20€.


TALLER D'ART URBÀ: PINTURA MURAL
Taller en el qual treballaràs des de la realització de la idea/esbós fins a la realització real del mural.
El grup creareu un mural conjunt i experimentareu de primera mà totes les fases i tècniques tant les pròpies de pintura plàstica com les de pintura en esprai.

Dates: 25, 26, 27 i 28.
Horari: 
25 de juliol: sessió teòrica en aula de CIJ Torrent (2 hores). de 10h a 12h.
26, 27 i 28 de juliol sessions pràctiques (3 hores cadascuna): de 9.30h a 12.30h. 
Aquests 3 dies d'activitat pràctica les i els participants hauran d'acudir directament al parc infantil situat al costat del centre Sant Marcos (carrer Gómez Ferrer). Serà allí on es desenvolupen al complet aquestes sessions. 
Preu: 11.70€.

IMPORTANT: Es recomana que aquests tres dies les i els participants no porten gens de valor i que hagen de deixar per la zona mentre es pinta per exemple motxilla amb mòbil, cartera.... Tot el que s'emporte com a telèfon, moneder hauria de poder portar-ho damunt.Informació que has de conéixer:

Requisits 

Destinat a xiques i xics amb empadronament a Torrent i que hagen nascut entre 2005 i 2010.
Confirmació i pagament
Quan des de CIJ Torrent et comuniquem per correu electrònic que la teua sol·licitud ha sigut admesa, hauràs de posar-te en contacte perquè t'expliquem forma i termini de pagament. 
Si el pagament no es realitza en el termini parlat entendrem que no t'interessa participar i donarem de baixa la teua sol·licitud. 

Cancel·lacions, devolucions i baixes

En cas de causar baixa, la devolució dependrà de si es cobreix la plaça per un altre/a interessat/a.
No es realitzen devolucions iniciada l'activitat. 
Les activitats que no tinguen un mínim de participants podran ser cancel·lades, avisant d'això a les persones inscrites i realitzant la devolució de l'import en els termes que s'indique.
Per a tramitar les devolucions bé per baixa del participant bé per cancel·lació per part de CIJ Torrent és necessari presentar el rebut de pagament. Conserva-ho. 
Si finalment no podràs participar en l'activitat en la qual se t'ha admés, avisa'ns amb suficient antelació i d'aquesta manera poder adjudicar aqueixa vacant que deixes a una altra persona.