Coneix CIJ Torrent

 cij 1


ON TROBAR-NOS


Podem informar-te i asesorar-te en:

Centre d'Informació Juvenil - L'ESPAI
2ª Planta Edifici Metro

Avinguda Al Vedat, 103
Teléfon: 96 111 18 53
E-mail: [email protected]

Descobreix com rebre en el teu mòbil informació d'activitats i convocatòries de la Regidoria de Joventut de Torrent i altres novetats d'interés punxant
ací.

HORARI DE L'ESPAI


De dilluns a divendres: de 9 h a 14 h i de 16 h a 20.30 h.
Dissabtes: de 10 h a 13 h.

Consulta els horaris especials d'estiu i periodes vacacionals en les nostres xarxes socials:
Canal de Telegram: CIJdeTorrent
Instagram: @correcijtorrent
Facebook: Cij Torrent
Twitter: @CijTorrent


QUÈ ÉS EL CENTRE D'INFORMACIÓ JUVENIL?


El CIJ TORRENT és un recurs creat per l'Ajuntament del nostre municipi, amb l'objectiu de prestar un servici d'informació, assessorament i documentació als i les joves, sobre els assumptes que afecten la vida quotidiana per a afavorir l'accés a les diferents oportunitats que trobem en la nostra societat.

És un lloc on pots acudir a conéixer tot allò que vullgues sobre estudis, oci, cultura, ocupació, formació, habitatge...

Un espai obert on pots consultar sobre els temes que t'interessen. A més, pots participar en tallers, cursos, viatges, concerts, concursos i altres activitats que preparem per a la gent jove que viu en Torrent.

Què trobaràs?

  • Un equip de professionals que t'orientaran en la cerca de respostes.

  • Ordinadors de consulta connectats a Internet. Recorda que per al seu ús cal aportar el DNI.

  • Àrea de formació: programa de cursos i tallers, entre els que s'oferixen formació específica. per a monitors de temps lliure, idiomes, tècniques d'estudi, artesania...

  • Concursos.

  • Servicis de:

Orientació acaèmica i professional. ✓ Tècniques d'estudi. ✓ Tramitació de carnets d'alberguista i internacionals per a viatjar. ✓ Tramitació del Carnet Jove. ✓ Cessió de sales i aules. ✓ Gestió de sala d'exposicions.

  • Campanyes de divulgació sobre temes de salut, convivència i participació ciutadana, entre altres.

  • Sistema Garantia Juvenil: sol·licitud del codi d'activació per a l'accés al sistema i recolze en la formalització de la sol·licitud d'inscripció.

Davant de qualsevol dubte, inquietud o interés que tingues, pots passar pel CIJ Torrent i col·laborarem amb tu perquè trobes el que busques.