Novetats

La naturaleza de las cosas. Miquel Ponce i Cris Bartual

La parella d'artistes s'han deixat portar per la intuïció i les sensacions que d'alguna manera han anat recol·lectant en els seus passejos pels voltants de Torrent alhora que es plantejaven com interpretar el natural i la seua relació amb l'artificial. A la sala d'exposicions de l'Espai, Cris i Miquel construeixen un espai per a això. Vine a descobrir-ho.

Ajudes a joves que fan estudis fora de Torrent

Si has cursat durant 2021-2022 formació reglada postobligatòria , entra i consulta requisits i forma de demanar esta ajuda de l'Ajuntament.

Art abstracte i política espanyola. Fins al 27 d'abril

T'has fixat alguna vegada en aqueixos quadres que apareixen de fons en les trobades entre persones de la política com en les seues aparicions públiques? Santiago Fernández Honrubia ens proposa amb el seu projecte acostar-nos i analitzar aqueixa vinculació en concret entre art abstracte i política.

Exposicions d'il·lustració i de microrelats a l'Espai

Entra a conéixer les obres seleccionades en els concursos de la Delegació de Joventut, entre les quals es troben les premiades en els concursos TorrentJove.

Campanya Horta Neta 2022 de la Xarxa JOVES.net

Activitats gratuïtes de coneixement, millora i conservació del medi ambient per a joves.

Exposició 17é Concurs de fotografía TorrentJove

Fins al 4 d'abril romandrà oberta la col·lecció que recull les fotografies seleccionades en aquesta edició, entre les quals es troben les premiades.

Horari del CIJ Torrent

Coneix l'horari en el que pots vindre al CIJ Torrent!

Corresponsals 2022

Coneix a l'equip de corresponsals de CIJ Torrent i les seues funcions! Joves que fan fluir la informació...i molt més.

joves.sex.

Servei integral d'informació, orientació i assessorament per a joves en matèria de sexualitat, recursos anticonceptius i salut psico-afectiva.

La Partet Pintada: recorregut virtual

Fes un recorregut per Torrent visitant les pintures murals que donen vida als murs i façanes de la ciutat.
12