Novetats

PARET PINTADA 2021
7è Concurs La Paret Pintada
Nova convocatòria de pintura que suma valor artístic sobre els murs del mapa de Torrent.
dijous, 12 d’agost de 2021

 

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Torrent, amb l'objectiu de fomentar la participació i premiar la creativitat, convoca el setè Concurs de pintura mural_ La Paret Pintada. Pots participar si eres major d’edat de manera individual o col·lectiva.El tema i la tècnica són lliures. La inscripció s'ha de presentar a l'Espai, Centre d'Informació Juvenil, Edifici Metro, segona planta, Avinguda al Vedat, 103, 46900 Torrent; per correu postal o electrònic [email protected] , o presencialment.

 

DESCARREGAR INSCRIPCIÓ
DESCARREGAR BASES

El termini de presentació fins al dia 8 d’octubre de 2021.

Amb la inscripció s’ha de presentar un esbós del treball que es pretén plasmar, amb indicació de la superfície a intervenir (m2 aproximats). Entre possibles localitzacions on  realitzar-se la intervenció es troba la següent:

https://goo.gl/maps/AQL1A2X9znR9Vzh37  
DESCARREGAR CROQUIS

L’execució dels treballs s’ha de dur a terme, amb un acord entre les parts, abans que finalitze el mes de desembre de 2021. S'estableix una dotació econòmica global de 7.000 euros, per a un mínim de dos i un màxim de quatre projectes que siguen seleccionats, o bé per a un únic projecte d'un col·lectiu seleccionat. En cas de seleccionar-se diferents projectes, el repartiment de la dotació econòmica es realitzarà en funció de les seues característiques tècniques (grandària proposada, complexitat, entre altres). Els materials necessaris per a la realització de la pintura mural són a càrrec dels qui participen. Les instal·lacions i altres condicions tècniques són a càrrec de l'Ajuntament. No oblides descarregar i llegir les bases, el croquis de superfície i la fitxa d'inscripció.

 

Et convidem a visitar el mapa de murals de Torrent. Fes clic ací.