Novetats

icono Brollart
Convocatòria d'artistes emergents BROLLART
Ara pots donar a conéixer la teua capacitat artística: pintes, esculpisques, coses tapissos, cogues ceràmica ,bufes vidre o restaures antiguitats, proposa la teua obra per a participar en una exposició col·lectiva i en el catàleg que s'edite.
dijous, 12 d’agost de 2021

La delegació de Joventut de l'Ajuntament de Torrent obri aquesta convocatòria dirigida a joves de Torrent entre 14 i 21 anys, que mostren interés, dedicació i habilitat per a alguna disciplina relacionada amb les arts plàstiques.

Si eres de les persones que sent la creació artística com el seu mitjà d'expressió, no dubtes a presentar les teues propostes a aquesta convocatòria oberta a obres d'arts plàstiques, com ara dibuix, pintura, escultura, gravat, art tèxtil, ceràmica, vidre, joieria, confecció de vestuari i complements, entre altres possibilitats (dins d'aquesta convocatòria no s'inclou la fotografia com a tal, encara que sí com a element que forme part d'altres composicions plàstiques).

La delegació de Joventut produirà una exposició i un catàleg amb els treballs artístics seleccionats.

QUÈ ÉS EL QUE HAS DE PRESENTAR ABANS DEL 22 D'OCTUBRE?

  1. Fins a un màxim de tres obres. El suport i format de mostra queda a la teua lliure disposició. Aquelles obres que per les seues dimensions i delicadesa (escultures, vestuaris llenços gran format...) no puguen entregar-se físicament en el termini, s'aportaran dies previs a la reunió del jurat.
  2. Dossier que incloga imatges des de diferents perspectives i detalls de les obres que presenta, recorda que és important que tragues bones imatges dels treballs que presentes. (màxim 3). Amb la seua descripció: tècniques emprades i mesures. Et recomanem que inclogues altres treballs que tingues per a conéixer el teu estil molt millor.
  3. Fitxa d'inscripció fes clic ara i descarrega-la).

 

On has de presentar-ho.
A l'Espai, Edifici Metro, segona planta, Avinguda al Vedat 103.

L'art brolla a Torrent!

DESCARREGA LES BASES DE LA CONVOCATÒRIA BROLLART  FENT CLIC ACÍ.

 

Consulta els dubtes escrivint a [email protected] o telefonant al CIJ: 961111853.