Novetats

icono foto
17è Concurs de Fotografia TorrentJove
Nova edició del concurs més popular! Aprofita per a dedicar-li temps a la fotografia i participar capturant en un clic la teua experiència aventurera. Ampliat fins al 2 de novembre.
divendres, 22 d’octubre de 2021

Podran participar els qui tinguen entre 16 i 35 anys, de qualsevol lloc del món.

TEMA:

Fotografia de viatges i excursions: llocs visitats, ciutats, paisatges, vida animal, la nostra presència i activitats amb la població local o fotografies que tracten sobre la ciutat on vius o d'una altra: paisatge urbà i espai de convivència. Les imatges han de reflectir qualsevol aspecte de la ciutat, detalladament o en conjunt, ... Una fotografia que ens trasllade al  teu moment, quan vas captar la imatge.

REQUISITS DE LES OBRES:

Cada participant podrà presentar fins a un màxim de tres fotografies. Es presenten en format paper, i també en arxiu digital. Consulta els requisits de grandària en les bases.

DESCARREGAR BASES

LLOC I TERMINI DE PRESENTACIÓ:

TERMINI DE PRESENTACIÓ AMPLIAT FINS AL 2 de novembre

Les fotografies es lliuraran físicament (en horario del CIJ) o s’enviaran per correu postal a:

L’Espai, Edifici Metro, segona planta, Avinguda al Vedat 103, 46900 Torrent (València), amb les dades personals i de contacte així com el títol de cada obra presentada.PREMIS:

Primer premi: 700 euros.

Segon premi: 600 euros.

Premi a la millor col·lecció: 1.100 euros.

Premi a la millor fotografia d'autor/a local: 600 euros.


El resultat del concurs es farà públic en el primer trimestre de 2022 i es comunicarà per correu electrònic als qui hagen participat.