Novetats

icono dibuix
I Concurs d'Il·lustració TorrentJove
Interpreta amb un dibuix el text que et proposem i participa. A més del premi en metàl·lic, la teua il·lustració pot incloure's en l'últim llibre de Cristina Montesa Andreu.
dijous, 12 d’agost de 2021

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Torrent, convoca el primer concurs d'il·lustració TorrentJove.

Pots participar si tens entre 12 i 25 anys. Un concurs obert a joves de qualsevol lloc.

Et proposem que il·lustres un fragment de Descendencia, tercer llibre de la trilogia El poder del fuego de la jove escriptora torrentina Cristina Montesa Andreu, @crisandreu_  https://www.facebook.com/cristinamontesaandreu/ 

La tècnica emprada serà lliure, i la dimensió del suport en el qual es presentarà l'obra, tindrà com a mesures màximes: 29,7 cm x 42 cm, és a dir, grandària DIN A3.

Pots presentar la teua obra en L’Espai, Edifici Metro, segona planta, Avinguda al Vedat 103, 46900 Torrent (València) o bé enviar-la per correu postal a aqueixa mateixa adreça. NO OBLIDES LA FITXA D'INSCRIPCIÓ.

Si la teua obra és en format digital hauran d'enviar-se com a arxiu PNG a [email protected] amb una còpia de la fitxa d'inscripció. Aquest arxiu serà nomenat amb el títol de l'obra.

S'admeten fins a dos obres – il·lustracions - per persona participant.

El termini de presentació finalitza el dia 22 d'octubre de 2021.

Tens possibilitat d'obtindre un dels dos premis de 250 euros: El jurat realitzarà una selecció entre les il·lustracions

Entre les il·lustracions seleccionades com a finalistes, un dels premis serà atorgat pel jurat i l'altre ho serà pel públic (votació popular). A més una de les dues premiades podrà incloure's en la publicació del llibre.

No esperes més, descàrrega les bases del concurs, el fragment de Descendencia i la teua fitxa d'inscripció


Fragment de Descendencia. Cristina Montesa Andreu.

Fitxa d'inscripció.

Bases en valencià i en castellà.