Novetats

icono relat
I Concurs de Microrelat TorrentJove
Inspira't en una de les fotografies que et proposem per a compondre un microrelat que atrape en menys de 300 paraules.
dijous, 12 d’agost de 2021

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Torrent, amb l'objectiu de fomentar la creativitat i promoure l'escriptura, convoca aquest concurs de microrelats.

Pots participar si tens entre 12 i 25 anys.

El text s'ha d'inspirar en una de les fotografies, o col·lecció, totes elles es troben premiades en anteriors edicions del concurs de fotografia TorrentJove.

Has de triar una entre les sis opcions que més a baix et proposem. S'admeten fins a dos microrelats per persona participant.

El text haurà de tenir una extensió màxima de 300 paraules. S'haurà de redactar amb lletra (font) Arial i una grandària d'11 punts.

Haurà d'acompanyar-se de títol propi indicant a més l'opció en la qual està inspirat el microrelat. Les paraules utilitzades en el títol en aquest no computaran en l'extensió del text.

Presenta el teu microrelat al costat de la fitxa d'inscripció per correu electrònic a [email protected] en arxiu PDF indicant en el nom de l'arxiu el títol del text.

El termini de presentació finalitza el dia 22 d'octubre de 2021.

Pots aconseguir un dels dos premis de 250 euros. Entre les obres seleccionades com a finalistes un dels premis serà atorgat pel jurat i l'altre ho serà pel públic (votació popular).

Descàrrega ara les opcions en les quals inspirar-te, la fitxa d'inscripció i les bases del concurs:

BASES VALENCIÀ/CASTELLÀ 

FITXA INSCRIPCIÓN


FOTOGRAFIES PROPOSTES


OPCIÓ 1: SESTA_VOL_PAROTET

OPCIÓ 2: TORNAR

OPCIÓ 3: LLUNY/PROP

OPCIÓ 4: SIMFONIA

OPCIÓ 5: CAMÍ

OPCIÓ 6: ORONETES