Novetats

icono tras la pared
TrasLaPared
Convocatòria d'art i de participació ciutadana. Finalitza el termini de lliurament de propostes: 15 d'octubre.
dilluns, 16 d’agost de 2021

La delegació de Joventut proposa una convocatòria de dinamització cultural que travessa parets amb la intenció d'impulsar la creació artística, activar processos de treball i generar entorns de col·laboració. Un projecte cultural que dotarà de programació a la sala d'exposicions i que travessarà parets. Una iniciativa que busca posar en contacte a joves artistes amb la ciutadania, que tindrà l'oportunitat de ser una mica més que espectadora, adoptant una actitud participativa.

Una convocatòria oberta a projectes artístics, individuals o col·lectius, que requerisquen d'un impuls econòmic per a la seua producció i exposició pública.

Seran seleccionats projectes de joves artistes que consistisquen en l'obra objecte d'exposició i en un treball complementari d'interés divulgatiu, formatiu i/o social.

Els projectes seleccionats formant part del període d'exposicions a la sala de l'Espai comprés entre desembre de 2021 i juny de 2022. 

Podran presentar-se a aquesta convocatòria, projectes expositius que estiguen dins de les arts visuals, com ara fotografia, pintura, escultura, il·lustració, gravat, art tèxtil, vídeo-art, instal·lacions o altres manifestacions visuals que s'acomoden a les dimensions de la sala. Totes les exposicions tindran una duració d'entre 3 i 4 setmanes. L'organització es reserva el dret d'allargar o acurtar el període expositiu en cas de necessitat.

Descarrega les bases. Termini obert fins al 15 d'octubre.
Documents associats