Novetats

JOVES.NET - Cartel principal_TW
joves.sex.
Servei integral d'informació, orientació i assessorament a joves en matèria de sexualitat, recursos anticonceptius i salut psico-afectiva.
dijous, 9 de setembre de 2021

Des de la delegació de Joventut de Torrent oferim junt a 22 municipis un servei integral d'informació, orientació i assessorament per a joves en matèria de sexualitat, recursos anticonceptius i salut psico-afectiva desenvolupat desde el Consorci Xarxa JOVES.net amb la col·laboració  de L´Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) de la Generalitat Valenciana i amb la participació de la Federació de Planificació familiar Estatal.   

El servei es dirigeix a joves d´entre 12 a 30 anys perquè puguen obtindre informació rigorosa sobre salut sexual i relacions afectives.

A més a més es promou hàbits sexuals saludables amb una percepció oberta i respectuosa de la sexualitat contemplant la diversitat de les orientacions i pràctiques, així com el sexe segur per a evitar infeccions de transmissió sexual. 

El servei d'orientació i assessorament es prestarà de dilluns a divendres de 18 a 20h a través de telèfon  i WhatsApp 669 930 981. 

 

+info: https://www.joves.net/joves-sex/que-es