Serveis

Al Centre d'Informació Juvenil de Torrent pots trobar una sèrie de servicis relacionats amb la realització de tràmits, esdeveniments, i l'orientació individualitzada, entre altres.  


Orientació acadèmica i laboral per a la presa de decisions.

Si busques opcions per continuar estudiant o vols fer servir correctament les ferramentes de recerca d'ocupació, pots demanar cita perquè nosaltres t'assessorem i t'informem en base al teu perfil.

Assessoria sobre tècniques, planificació de l'estudi i control de factors associats al rendiment acadèmic. Suport especialitzat.

Aprén un mètode d'estudi,a planificar-te o controlar els nervis davant un examen. Servei dirigit a persones que realitzen estudis post obligatoris o persones que es preparen proves lliures o en centres de formació per a adults.

Carnet Jove. Beneficia't d'importantíssims avantatges!

En el CIJ Torrent el pots tramitar. Ací trobaràs la informació sobre els passos que has de donar.

Carnets internacionals per a viatjar. Coneix com sol·licitar el teu Carnet.

Els carnets internacionals d'Estudiant (ISIC), de Professor (ITIC) i Jove (IYTC) permeten obtindre descomptes en museus, esdeveniments culturals i altres serveis arreu del món.

Carnets d'alberguista. Modalitats (adult, juvenil, familiar i grup).

Els carnets d'alberguista, permeten allotjar-se en tots els albergs del món que formen part de la Federació Internacional d'Albergs Juvenils (IYHF).

Sala d'exposicions d l'Espai

Un lloc on tenen cabuda totes les disciplines i creacions artístiques de joves a nivell individual o col·lectiu. I segur que trobes a algú més aquests dies...